092 26 99 777Strategije marketinga

TPS ČASOPIS

Poslovni časopis koji nudi

ideje i rješenja za vaše poslovanje

 

TPS-casopis1Total Profit Strategies - poslovni je časopis kojega čitaju oni koji žele poboljšati zaradu svoje tvrtke. Poslovne su strategije skupe i mogu koštati više desetaka tisuća kuna. Stoga ih većina poslovnih novina ne objavljuje.

Budući da želimo potaknuti rast vaše tvrtke i njen poslovni uspjeh, u TPS časopisu  svakoga mjeseca možete pronaći pet poslovnih strategija koje će poboljšati izvedbu i povećati zaradu vaše tvrtke.

Sve vam otkrivamo bez zadrške i pokazujemo kako to rade najuspješnije tvrtke na svijetu i najbolji prodavači koji ostvaruju fantastične rezultate.

Otkrivamo vam pogreške u marketingu koje vas mogu lišiti dobrog dijela zarade; vodimo vas korak po korak u provedbi opisane strategije kako biste bili sigurni da ste sve obavili ispravno te vas učimo kako razmišljaju uspješni poduzetnici koji uživaju u svome poslu.  Ovaj časopis će vas nadahnuti s novom motivacijom i pokrenuti snažnu inspiraciju da djelujete na višoj razini poslovanja kroz primjenu naprednih strategija marketinga i prodaje.

Bilo da ste potpuni početnik u svijetu biznisa ili ste vrlo iskusni, ovaj će vas časopis motivirati za dostizanje većega uspjeha, na pokretanje bolje discipine djelovanja i održavanje postojane usredotočenosti ka ostvarivanju zacrtanih ciljeva. 

Očekujte samo strategije

 

TPS-casopis1TPS časopis govori samo o poslovnim strategijama i motivaciji za povećanje zarade na eksponencijalan način. U njemu nećete čitati o posljednjim poslovnim prijevarama, neprovjerenim novostima i političkim igrama. Ovdje radimo samo na jednome cilju - povećanju prodaje vaše tvrtke. Sve ostalo je gubljenje vremena.

Ako vaš posao ne donosi zaradu kakvu zaslužujete i ne ostvarujete ideju zbog koje ste postali poduzetnik, onda samo gubite vrijeme u igri preživljavanja.

Ovo je e-časopis kojeg ćete svakog mjeseca primati na svoju email adresu. U njemu je obično objašnjeno pet naprednih strategija marketinga i prodaje, a najčešće ima između 30 i 50 stranica. Uključivanjem u pretplatu automatski postajete članom Total Profit Strategies kluba (TPS klub - START) i možete koristiti povlastice koje vam klub nudi.

 

 Vrijedi li povećanje zarade

vaše tvrtke 167 kn mjesečno?

 

Godišnja pretplata na časopis stoji 2500 kn (2000 kn + pdv). Na časopis se možete pretplatiti na 12 ili 6 mjeseci te ondje možete oglašavati svoju tvrtku, usluge i proizvode u jednom, šest ili dvanaest brojeva (uz popust).

KAKO AUTORIZIRATI PRETPLATU?

Nazovite nas na 092 26 99 77 ili pošaljite Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve detalje pretplate i oglašavanja možete pogledati u promo verziji (prve četiri stranice) TPS časopisa koju možete preuzeti klikom na link ispod.

 

TPS-casopis3

FacebookDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin
Pin It

Zapošljavamo! Smatrate li se super-prodavačem ili menadžerom, pošaljite nam Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas nazovite na 092 26 99 777.

JoomShaper